Avspelning

Hög prestanda

4K 60Hz ingång/utgång stöds

Feature1 1506

Om 4K Ultra HD (High Definition) används kan hastigheten för videosignaler för ingång/utgång komma upp i 60 bilder per sekund (60p) . Om du är ansluten till 4K Ultra HD och har en TV som klarar av 60p-videosignal kan du uppleva den realism som enbart kan fås med högupplösta bilder, oavsett hur snabb filmen är.
Den här enheten stöder även bildbehandling för 4K 60p, 4:4:4 och 24-bit video. Genom att behandla videon i den ursprungliga upplösningen får du en bildkvalitet som är felfri och högupplöst.

Den här enheten har även stöd för HDR (högt dynamiskt omfång) och brett färgomfång med BT.2020.

HDCP 2.3

Den här enheten är kompatibel med HDCP 2.3-standarden för upphovsrättsskydd.

HDMI-anslutningar ger möjlighet till anslutning till olika digitala AV-enheter (5 ingångar, 1 utgång)

Feature3 N1200U

Den här enheten har 5 HDMI-ingångar och 1 HDMI-utgång som gör att du kan ansluta HDMI-kompatibla enheter som till exempel Blu-ray-spelare, spelkonsoler och HD-videokameror.

Enheten är utrustad med AirPlay®-funktion utöver nätverksfunktioner som Internet-radio osv. länk

Feature4 1506

Du har möjlighet att lyssna till ett brett innehållsspektrum, t.ex. Internet-radio, och spela musikfiler som du har sparat på datorn.

Denna enhet stöder även Apple AirPlay som gör att du kan strömma ditt musikbibliotek från en iPhone®, iPad®, iPod touch® eller iTunes®.

Har stöd för trådlöst ljud via “AirPlay 2®”.

Synkronisera flera AirPlay 2-kompatibla enheter/högtalare för att spela upp ljud på alla enheter samtidigt.

Enheten har stöd för AirPlay 2 och iOS 11.4 eller senare krävs.

Uppspelning av DSD- och FLAC-filer via USB eller nätverk

Den här enheten stöder uppspelning av högupplösta ljudformat som DSD (5,6 MHz) och FLAC 192 kHz-filer. Den stöder högkvalitativ uppspelning av högupplösta filer.

Trådlös anslutning till Bluetooth-enheter kan skapas enkelt länk

Feature5 1506

Du kan njuta av musik genom att helt enkelt trådlöst ansluta din mobiltelefon, surfplatta, PC, mm.

Ljud i flera rum länk

Feature6 800E3

Du kan välja att spela upp de olika ingångarna till MAIN ZONE och ZONE2.
Dessutom kan Stereo till alla zoner-funktionen användas för att spela upp den musik som används i huvudzonen till MAIN ZONE samtidigt. Detta är bra om du vill ha bakgrundsmusik i hela huset.

Energisparande design

Den här enheten är utrustad med Miljöläge-funktion som låter dig lyssna på musik samtidigt som du sänker din strömförbrukning vid användning och även ett automatiskt Standby-läge som stänger av enheten om den inte används. Detta förhindrar onödigt hög strömförbrukning.

Kompatibel med “Marantz 2016 AVR Remote”-appen∗ för att utföra grundläggande funktioner på enheten via iPad-, iPhone- eller Android™-enheter (Google, Amazon Kindle Fire)

Marantz app operation 2

Tillsammans med många nya egenskaper, har grafik och användargränssnitt omarbetats helt. Den nya appen ger dig full kontroll över denna enhet samt tillgång till inställningsmenyn för detaljerade justeringar från dina telefoner eller surfplattor. “Marantz 2016 AVR Remote”-appen ger dig även snabb åtkomst till mottagarens statusdisplay, alternativmenyer, Marantz Blu-ray-spelarkontroll och onlinebruksanvisningen för din bekvämlighet.

Hämta den “Marantz 2016 AVR Remote”-app som passar din iOS- eller Android-enhet. Denna enhet behöver vara ansluten till samma LAN eller Wi-Fi (trådlöst LAN)-nätverk som iPad-, iPhone- eller Android™-enheten är ansluten till.

HEOS levererar strömmad musik från dina favorit musikkällor online

HEOS app operation 2

HEOS trådlösa flerrums-ljudsystem som tillåter dig att njuta av din favoritmusik varsomhelst i ditt hem. Genom att utnyttja ditt nuvarande Hemmanätverk och HEOS App (tillgängligt för iOS, Android och Amazon-enheter) kan du utforska, bläddra och spela musik från ditt eget musikbibliotek eller från många musikströmningstjänster online.

Medan flera HEOS-enheter är anslutna till samma nätverk kan HEOS-enheter grupperas för att spela upp samma musik på alla enheter samtidigt, men även olika musik kan spelas upp på varje separat HEOS-enhet.

Tillbaka upp