Högkvalitativt ljud

Utrustad med en digital förstärkare med hög ljudkvalitet och hög uteffekt

Enheten har en 50 W+50 W (6 Ω/ohm) klass D-förstärkare med hög uteffekt. Fullständigt digital ljudbehandling används för att utföra alla processer i den digitala domänen vid uppspelning av digitala källor, vilket eliminerar brus utifrån. Mönsterminimering används också för att åstadkomma högkvalitativ uppspelning.

Stöd för högkvalitativ ljuduppspelning via USB och nätverk

Den här enheten stöder uppspelning av högupplösta ljudformat som DSD (2,8/5,6 MHz) och WAV/FLAC/Apple Lossless Audio Codec (ALAC)-filer upp till 192 kHz/24 bitar.

Användning av ett parallellt BTL- och bi-amp-system som åstadkommer hög ljudkvalitet

[Parallellt BTL]

I vanliga fall drivs en enda kanal av två förstärkare, men med parallellt BTL drivs en enda kanal av fyra förstärkare i syfte att minska utsignalens impedans och förstärka dämpningsfaktorn. Detta åstadkommer hög ljudkvalitet med dämpningskraft.

[Bi-amp]

De låg- respektive högfrekventa högtalarenheterna hos bi-amp-kompatibla högtalare drivs var och en av oberoende förstärkare för att förhindra störningar och åstadkomma en ljudåtergivning som är trognare källan.

Bluetooth AV-läge för högsta ljudkvalitet

Bluetooth AV-läget används för att slå av Bluetooth-funktionen, eftersom denna funktion orsakar brus som påverkar ljudkvaliteten. Dämpning av detta brus möjliggör ljuduppspelning i hög kvalitet.

Tillbaka upp