Hög prestanda

4K 60Hz ingång/utgång stöds

Feature1 6010

Om 4K Ultra HD (High Definition) används kan hastigheten för videosignaler för ingång/utgång komma upp i 60 bilder per sekund (60p) . Om du är ansluten till 4K Ultra HD och har en TV som klarar av 60p-videosignal kan du uppleva den realism som enbart kan fås med högupplösta bilder, oavsett hur snabb filmen är.
Den här enheten stöder även bildbehandling för 4K 60p, 4:4:4 och 24-bit video. Genom att behandla videon i den ursprungliga upplösningen får du en bildkvalitet som är felfri och högupplöst.

Den här enheten har även stöd för HDR (högt dynamiskt omfång) och brett färgomfång med BT.2020.

HDCP 2.2

Apparaten är kompatibel med HDCP 2.2-standarden för upphovsrättsskydd.

Digital videoprocessor som skalar upp analoga videosignaler (SD-upplösning) till HD (720p/1080p) och 4K länk

Feature2 6010

Den här enheten har en funktion för 4K-uppskalning av video som gör att analogvideo eller SD (Standard Definition) video kan sändas via HDMI i 4K (3840 × 2160 pixlar)-upplösning. Funktionen låter enheten vara ansluten till en TV via en enda HDMI-kabel som tillåter högupplösta bilder oavsett videokälla.

Utrustad med HDMI ZONE2-utgång länk

I ZONE2-utgången för flera rum medföljer en HDMI-utgång som gör att du kan lyssna på en annan A/V-källa i det rummet samtidigt som ett annat program spelar i huvudrummet.

HDMI-anslutningar ger möjlighet till anslutning till olika digitala AV-enheter (8 ingångar, 3 utgångar)

Feature3 7010

På den här enheten finns 8 HDMI-ingångar för att koppla in en mängd olika digitala källor, varav 1 ingång sitter på framsidan för att underlätta anslutning av videokamera, spelkonsol eller annan HDMI-utrustning. Det finns två HDMI-utgångar för huvudrummet och en tredje HDMI-utgång för ett annat rum.

Kompatibilitet med eARC (Enhanced Audio Return Channel)-funktionen

eARC-funktionen är kompatibel med ljudformat som fungerar med den konventionella ARC-funktionen samt med linjär multikanals-PCM, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, DTS-HD Master Audio, DTS:X och andra ljudformat som ARC-funktionen inte har stöd för.
Det är dessutom möjligt att ansluta till en TV som är kompatibel med eARC-funktionen för att få högkvalitativ surrounduppspelning av TV-ljudet.

Enheten är utrustad med AirPlay®-funktion utöver nätverksfunktioner som Internet-radio osv. länk

Feature4 AV7702II

Du har möjlighet att lyssna till ett brett innehållsspektrum, t.ex. Internet-radio, och spela musikfiler som du har sparat på datorn.

Denna enhet stöder även Apple AirPlay som gör att du kan strömma ditt musikbibliotek från en iPhone®, iPad®, iPod touch® eller iTunes®.

Har stöd för trådlöst ljud via “AirPlay 2®”.

Synkronisera flera AirPlay 2-kompatibla enheter/högtalare för att spela upp ljud på alla enheter samtidigt.

Enheten har stöd för AirPlay 2 och iOS 11.4 eller senare krävs.

Uppspelning av DSD- och FLAC-filer via USB eller nätverk

Den här enheten stöder uppspelning av högupplösta ljudformat som DSD (5,6 MHz) och FLAC 192 kHz-filer. Den stöder högkvalitativ uppspelning av högupplösta filer.

Trådlös anslutning till Bluetooth-enheter kan skapas enkelt länk

Feature5 AV7702II

Du kan njuta av musik genom att helt enkelt trådlöst ansluta din mobiltelefon, surfplatta, PC, mm.

Ljud i flera rum länk

Feature6 AV7702mkII

Du kan välja att spela upp de olika ingångarna till MAIN ZONE eller ZONE2 och ZONE3.
Dessutom kan Stereo till alla zoner-funktionen användas för att spela upp den musik som används i huvudzonen till MAIN ZONE samtidigt. Detta är bra om du vill ha bakgrundsmusik i hela huset.

Energisparande design

Den här enheten har en automatisk standbyfunktion som stänger av strömmen när enheten inte används. Detta förhindrar onödigt hög strömförbrukning.

Kompatibel med “Marantz 2016 AVR Remote”-appen∗ för att utföra grundläggande funktioner på enheten via iPad-, iPhone- eller Android™-enheter (Google, Amazon Kindle Fire)

Marantz app operation 2

Tillsammans med många nya egenskaper, har grafik och användargränssnitt omarbetats helt. Den nya appen ger dig full kontroll över AVR samt tillgång till inställningsmenyn för detaljerade justeringar från dina telefoner eller surfplattor. “Marantz 2016 AVR Remote”-appen ger dig även snabb åtkomst till mottagarens statusdisplay, alternativmenyer, Marantz Blu-ray-spelarkontroll och onlinebruksanvisningen för din bekvämlighet.

Hämta den “Marantz 2016 AVR Remote”-app som passar din iOS- eller Android-enhet. Denna enhet behöver vara ansluten till samma LAN eller Wi-Fi (trådlöst LAN) -nätverk som iPhone- eller iPod touch-enheten är ansluten till.

HEOS levererar strömmad musik från dina favorit musikkällor online

HEOS app operation 2

HEOS trådlösa flerrums-ljudsystem som tillåter dig att njuta av din favoritmusik varsomhelst i ditt hem. Genom att utnyttja ditt nuvarande Hemmanätverk och HEOS App (tillgängligt för iOS, Android och Amazon-enheter) kan du utforska, bläddra och spela musik från ditt eget musikbibliotek eller från många musikströmningstjänster online.

Medan flera HEOS-enheter är anslutna till samma nätverk kan HEOS-enheter grupperas för att spela upp samma musik på alla enheter samtidigt, men även olika musik kan spelas upp på varje separat HEOS-enhet.

Tillbaka upp