Högkvalitativt ljud

Förstärkare med motkoppling

Enheten har en höghastighetskrets med motkoppling för att signaler från Blu-ray-spelare och annan utrustning som stöder HD-ljud ska förstärkas med bästa ljudkvalitet. Förstärkare med motkoppling ger även en naturtrogen ljudåtergivning.

Dolby Atmoslänk

Den här enheten är utrustad med en avkodare som stödjer Dolby Atmos-ljudformatet. Ljudplacering och -rörelse återskapas verklighetstroget tack vare de övre högtalarna vilket ger en otroligt naturlig och realistisk ljudbild.

DTS:Xlänk

Den här enheten är utrustad med DTS:X-avkodarteknik. DTS:X tar hemmabioupplevelsen till nya höjder med dess omslutande objektbaserade ljudteknik som tar bort kanalernas gränser. Objektens flexibilitet möjliggör att ljud kan skalas stora eller små och flyttas runt rummet med större noggrannhet än någonsin tidigare vilket ger en rikare och omslutande ljudupplevelse.

DTS Virtual:Xlänk

DTS Virtual:X-teknologin innehåller DTS:s patenterade virtuella höjd- och virtuella surround-ljudbearbetning som levererar en intagande ljudupplevelse från alla sorters ljudkällor (stereo till 7.1.4-kanalig) och högtalarkonfigurationer.

DTS Virtual:X ska inte användas när höjdhögtalarna är anslutna.

Audyssey LFC™ (Low Frequency Containment)länk

Audyssey LFC™ löser problemet med lågfrekventa ljud som stör personer i närliggande rum eller lägenheter. Audyssey LFC™ övervakar ljudinnehållet digitalt och filtrerar bort de låga frekvenserna som går igenom väggar, golv och tak. Den applicerar sedan psykoakustiska processer för att återge känslan av djup bas för lyssnarna i rummet. Resultatet är ett utmärkt ljud som inte längre stör grannarna.

Diskreta subwoofers och Audyssey Sub EQ HT™länk

Enheten har kapacitet för två subwoofer-utgångar och kan justera nivån och fördröjningen för varje enskild subwoofer separat.
Audyssey Sub EQ HT™ skapar en ohörbar integrering mellan två subwoofers genom att först kompensera för nivå- och fördröjningsskillnader och sedan applicera Audyssey MultEQ® XT32 gemensamt på båda subwoofers för att få ett djupare basomfång och bredare ljudbild.

Auro-3D

Den här enheten är utrustad med en Auro-3D-avkodare.
Med Auro-3D läggs främre höjd- (FHL + FHR), surroundhöjd- (SHL + SHR) och övre surroundhögtalare (TS/optional) till i ett vanligt 5.1-kanaligt system för att återskapa ett naturligt och realistiskt ljudfält som är tredimensionellt och helt omslutande.

Genom att korrekt placera högtalarna som är avsedda för Auro-3D kan du avnjuta uppspelning i komplett Auro-3D.

Square Black Auro-3D-uppspelning

Pict SP Position Auro3D

Square Black  Dolby Atmos avspelning

Pict SP Position Auro3D atmos

Auro-3D har inte stöd för Dolby Atmos-konfiguration när främre topp-, mittersta topp- eller bakre topphögtalare används.
Det är möjligt att stödja både Auro-3D och Dolby Atmos genom att lägga till både Främre höjd- och Bakre höjdhögtalare* till en 5.1-konfiguration.

För optimal Auro-3D-upplevelse rekommenderas surroundhöjdhögtalare starkt.

Tillbaka upp