Weergave

Geluid met hoge kwaliteit

Krachtige discrete 7-kanaals versterker

Met een krachtige sectie met een discrete stroomversterker, kunt u genieten van uitzonderlijk geluid voor films en muziek. Identiek vermogen op de zeven kanalen aan 50W per kanaal (8 Ω/ohm, 20 Hz - 20 kHz, T.H.D.: 0,08 %, 2 kanaal aandrijving) met aandrijfcapaciteit met lage impedantie levert een voortreffelijke luidsprekerregeling.

De Automatische Eco-modus past de vermogensuitvoer naar luidsprekers aan op basis van het volumeniveau en een eco-meter op het scherm, zodat stroomverbruik in realtime wordt verminderd zonder in te boeten aan het schitterende Marantz-geluid.

Dolby Atmoskoppeling

Dit toestel is uitgerust met een decoder die het Dolby Atmos-audioformaat ondersteunt. De plaatsing of beweging van geluid wordt nauwkeurig weergegeven door het toevoegen van overhead-luidsprekers zodat u kunt genieten van een ongelooflijk natuurlijk en realistisch surroundgeluidsveld.

Speaker Virtualizerkoppeling

Met Speaker Virtualizer krijgt u toegang tot een meer onderdompelende amusementservaring van traditionele op kanalen gebaseerde luidsprekerschema’s via digitale signaalverwerking, inclusief Dolby Atmos hoogte- en surroundvirtualisering.

Speaker Virtualizer Is niet voor gebruik wanneer zowel hoogteluidsprekers als surroundluidsprekers zijn aangesloten.

Hoogtevirtualisatie kan worden toegepast wanneer surround luidsprekers zijn aangesloten.

DTS:Xkoppeling

Dit toestel is uitgerust met de DTS:X-decodertechnologie. DTS:X brengt de thuisbioscoopervaring naar nieuwe hoogten met zijn verdiepte op objecten gebaseerde audiotechnologie die de begrenzing van kanalen opheft. Dankzij de flexibiliteit van objecten kan geluid groot of klein worden geschaald en met een grotere nauwkeurigheid dan ooit voorheen door de kamer worden verplaatst zodat een rijkere onderdompelende luisterervaring wordt bereikt.

DTS Virtual:Xkoppeling

DTS Virtual:X-technologie bevat door DTS ontwikkelde virtuele hoogte- en surroundgeluidsverwerking voor een meeslepende ervaring bij alle ingangsbronnen (stereo tot 7.1.4-kanaal) en luidsprekerconfiguratie.

DTS Virtual:X kan niet gebruikt worden wanneer hoog-luidsprekers worden aangesloten.

naar boven