Hög prestanda

Sofistikerad 8K HDMI-kapacitet

Enheten har 8 HDMI-ingångar och 3 utgångar för alla sorters källor.

En dedikerad 8K HDMI-ingång har stöd för 8K/60 Hz- och 4K/120 Hz-passthrough, 4:4:4 Pure Color-subsampling, Dolby Vision, HLG, HDR10, 21:9-video, 3D- och BT.2020-passthrough och HDCP 2.3, och de senaste kopieringsskyddsstandarderna stöds av samtliga HDMI-ingångar.

Med den allra senaste HDMI-tekniken och specifikationerna lyfter den här enheten din hemmaunderhållning till en ny nivå med stöd för HDR10+, dynamisk HDR, ALLM, VRR, QMS och QFT. Videoprocessorn har dessutom kapacitet att skala upp din videokälla till 8K-kvalitet.

HDCP 2.3

Den här enheten är kompatibel med HDCP 2.3-standarden för upphovsrättsskydd.

Digital videoprocessor skalar upp SD (upplösning) eller HD (720p/1080p)/4K till 8K

Feature2 S75

Den här enheten har en funktion för 8K-uppskalning av video som gör att SD (Standard Definition) eller HD (High Definition)/4K 60 Hz-video kan matas ut via HDMI i 8K-upplösning (7680 × 4320 pixlar). Funktionen låter enheten vara ansluten till en TV via en enda HDMI-kabel som tillåter högupplösta bilder oavsett videokälla.

Utrustad med HDMI ZONE2-utgång länk

I ZONE2-utgången för flera rum medföljer en HDMI-utgång som gör att du kan lyssna på en annan A/V-källa i det rummet samtidigt som ett annat program spelar i huvudrummet.

HDMI-anslutningar ger möjlighet till anslutning till olika digitala AV-enheter (8 ingångar, 3 utgångar)

Feature3 7010

På den här enheten finns 8 HDMI-ingångar för att koppla in en mängd olika digitala källor, varav 1 ingång sitter på framsidan för att underlätta anslutning av videokamera, spelkonsol eller annan HDMI-utrustning. Det finns två HDMI-utgångar för huvudrummet och en tredje HDMI-utgång för ett annat rum.

Kompatibilitet med eARC (Enhanced Audio Return Channel)-funktionen

eARC-funktionen är kompatibel med ljudformat som fungerar med den konventionella ARC-funktionen samt med linjär multikanals-PCM, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, DTS-HD Master Audio, DTS:X och andra ljudformat som ARC-funktionen inte har stöd för.
Det är dessutom möjligt att ansluta till en TV som är kompatibel med eARC-funktionen för att få högkvalitativ surrounduppspelning av TV-ljudet.

Enheten är utrustad med AirPlay®-funktion utöver nätverksfunktioner som Internet-radio osv. länk

Feature4 6010

Du har möjlighet att lyssna till ett brett innehållsspektrum, t.ex. Internet-radio, och spela musikfiler som du har sparat på datorn.

Denna enhet stöder även Apple AirPlay som gör att du kan strömma ditt musikbibliotek från en iPhone®, iPad®, iPod touch® eller iTunes®.

Har stöd för trådlöst ljud via “AirPlay 2®”.

Synkronisera flera AirPlay 2-kompatibla enheter/högtalare för att spela upp ljud på alla enheter samtidigt.

Enheten har stöd för AirPlay 2 och iOS 11.4 eller senare krävs.

Uppspelning av DSD- och FLAC-filer via USB eller nätverk

Den här enheten stöder uppspelning av högupplösta ljudformat som DSD (5,6 MHz) och FLAC 192 kHz-filer. Den stöder högkvalitativ uppspelning av högupplösta filer.

Trådlös anslutning till Bluetooth-enheter kan skapas enkelt länk

Feature5 6010

Du kan njuta av musik genom att helt enkelt trådlöst ansluta din mobiltelefon, surfplatta, PC, mm.

Ansluta Bluetooth-hörlurar

Denna enhet kan överföra Bluetooth och därmed låta dig avnjuta trådlöst ljud via dina Bluetooth-hörlurar.

Uppspelning kan ske via anslutna högtalare och Bluetooth-hörlurar samtidigt, eller enbart via Bluetooth-hörlurar.

Feature7 S75

Ljud i flera rum länk

Feature6 AVRX4200WE3

Du kan välja att spela upp de olika ingångarna till MAIN ZONE eller ZONE2 och ZONE3.
Dessutom kan Stereo till alla zoner-funktionen användas för att spela upp den musik som används i huvudzonen till MAIN ZONE samtidigt. Detta är bra om du vill spela bakgrundsmusik i hela huset.

Energisparande design

Den här enheten är utrustad med Miljöläge-funktion som låter dig lyssna på musik samtidigt som du sänker din strömförbrukning vid användning och även ett automatiskt Standby-läge som stänger av enheten om den inte används. Detta förhindrar onödigt hög strömförbrukning.

Kompatibel med “Marantz 2016 AVR Remote”-appen∗ för att utföra grundläggande funktioner på enheten via iPad-, iPhone- eller Android™-enheter (Google, Amazon Kindle Fire)

Marantz app operation 2

Tillsammans med många nya egenskaper, har grafik och användargränssnitt omarbetats helt. Den nya appen ger dig full kontroll över denna enhet samt tillgång till inställningsmenyn för detaljerade justeringar från dina telefoner eller surfplattor. “Marantz 2016 AVR Remote”-appen ger dig även snabb åtkomst till mottagarens statusdisplay, alternativmenyer, Marantz Blu-ray-spelarkontroll och onlinebruksanvisningen för din bekvämlighet.

Hämta den “Marantz 2016 AVR Remote”-app som passar din iOS- eller Android-enhet. Denna enhet behöver vara ansluten till samma LAN eller Wi-Fi (trådlöst LAN)-nätverk som iPad-, iPhone- eller Android™-enheten är ansluten till.

HEOS levererar strömmad musik från dina favorit musikkällor online

Feature8 S75

HEOS trådlösa flerrums-ljudsystem som tillåter dig att njuta av din favoritmusik varsomhelst i ditt hem. Genom att utnyttja ditt nuvarande Hemmanätverk och HEOS App (tillgängligt för iOS, Android och Amazon-enheter) kan du utforska, bläddra och spela musik från ditt eget musikbibliotek eller från många musikströmningstjänster online.

När flera HEOS Built-in-enheter är anslutna till samma nätverk kan enheterna grupperas för att spela upp samma musik på alla enheter samtidigt, men även olika musik kan spelas upp på varje separat enhet.

Tillbaka upp