Meerdere PM-KI RUBY-toestellen aansluiten (F.C.B.S.-aansluiting)

Het Marantz F.C.B.S. (Floating Control Bus System) is een soundsysteem van topkwaliteit voor de regeling van de koppeling tussen verschillende PM-KI RUBY-toestellen (max. 4 toestellen). Ieder toestel wordt bestuurd via het ID-nummer dat eerder werd geregistreerd.

De ID-nummers dienen te worden ingesteld voor een besturingstoestel (master) en een ondergeschikt toestel (slave) dat de opdracht van de master krijgt. Registreer voor slavetoestellen de ID-nummers in de volgorde van ontvangst van de opdrachten van de master.

De ID-nummers kunnen voor toestellen worden ingesteld die door F.C.B.S. zijn aangesloten, om gekoppelde bedieningen te kunnen uitvoeren zoals het omschakelen van de ingangsbron, het instellen van het volume, het dempen van het geluid, het instellen van de volumebalans, het instellen van de geluidskwaliteit en het dimmen van de helderheid van het display.

Bovendien heeft de F.C.B.S.-aansluiting van verschillende PM-KI RUBY-toestellen de functie die de uitvoer van dit toestel van stereo naar mono schakelt, zodat het toestel als mono-uitvoerversterker kan werken. Volg de betreffende instructies om de benodigde instellingen uit te voeren.

naar boven