Geluid met hoge kwaliteit

Met een discreet-circuittechnologie zorgt de stroomversterker voor een identieke kwaliteit voor alle 7 kanalen (70 watt x 7-kanaals)

Voor optimaal realisme en een verbazingwekkend dynamisch bereik, biedt de sectie van de stroomversterker discrete vermogensapparaten (niet geïntegreerd circuit).

Door het gebruik van vermogensapparaten met hoge stroom en hoog vermogen, kan de versterker de kwalitatieve luidspreker probleemloos besturen.

Dolby Atmoskoppeling

Dit toestel is uitgerust met een decoder die het Dolby Atmos-audioformaat ondersteunt. De plaatsing of beweging van geluid wordt nauwkeurig weergegeven door het toevoegen van overhead-luidsprekers zodat u kunt genieten van een ongelooflijk natuurlijk en realistisch surroundgeluidsveld.

DTS:X

Dit toestel is uitgerust met de DTS:X-decodertechnologie. DTS:X brengt de thuisbioscoopervaring naar nieuwe hoogten met zijn verdiepte op objecten gebaseerde audiotechnologie die de begrenzing van kanalen opheft. Dankzij de flexibiliteit van objecten kan geluid groot of klein worden geschaald en met een grotere nauwkeurigheid dan ooit voorheen door de kamer worden verplaatst zodat een rijkere onderdompelende luisterervaring wordt bereikt.

naar boven