Krachtige prestaties

Ondersteuning voor weergave van audio van hoge kwaliteit via USB en netwerken

Dit toestel ondersteunt de weergave van audioformaten met een hoge resolutie, zoals DSD (2,8/5,6 MHz) en WAV/FLAC/Apple Lossless Audio Codec (ALAC)-bestanden tot 192 kHz/24 bits.

Kan worden gebruikt als een D/A-omvormer (optisch)

De digitale invoer van audiosignalen vanaf een extern apparaat in dit toestel kan worden omgezet en uitgevoerd als analoge signalen met de D/A-converter van dit toestel.

Naast netwerkfuncties, zoals Internetradio enz., is het apparaat ook uitgerust met een AirPlay®-functie.

U kunt diverse soorten inhoud weergeven, inclusief het beluisteren van internetradio en het afspelen van audiobestanden die op uw computer zijn opgeslagen. Dit toestel is tevens geschikt voor Apple AirPlay voor het streamen van uw muziekbibliotheek van een iPhone®, iPad®, iPod touch® of iTunes®.

Ondersteunt AirPlay 2® draadloze audio

Synchroniseer meerdere met AirPlay 2 compatibele apparaten of luidsprekers voor simultane weergave.

Dit toestel ondersteunt AirPlay 2 en vereist iOS 11.4 of een latere versie.

Het is heel eenvoudig om een draadloze verbinding te maken met Bluetooth-apparaten

U kunt genieten van muziek door gewoon een draadloze verbinding te maken met uw smartphone, tablet, pc enz.

Ondersteuning voor naadloze weergave

Weergave zonder pauze tussen muziekbestanden.
(alleen voor WAV/FLAC/Apple Lossless/DSD)

Compatibel met de HEOS App∗ voor het uitvoeren van basisbewerkingen van het toestel met een iPad, iPhone of Android™-apparaten (Google, Amazon Kindle Fire)

Download de geschikte HEOS App voor uw iOS- of Android-apparaten. Dit toestel moet worden verbonden met hetzelfde LAN of Wi-Fi (draadloos LAN) netwerk waarmee de iPhone of iPod touch is verbonden.

HEOS voorziet streaming muziek van uw favoriete online muziekbronnen

HEOS app operation NA6006

HEOS draadloos geluidssysteem voor meerdere kamers zorgt ervoor dat u altijd en overal in huis van uw favoriete muziek kan genieten. Door gebruik te maken van uw bestaande thuisnetwerk en de HEOS App (beschikbaar voor iOS, Android en Amazon-apparaten), kan u muziek ontdekken, doorbladeren en muziek afspelen van je eigen muziekbibliotheek of van vele online streaming muziekdiensten.

Wanneer meerdere HEOS-apparaten aangesloten zijn op hetzelfde netwerk, kunnen de HEOS-apparaten gegroepeerd worden om tegelijkertijd dezelfde muziek op alle apparaten af te spelen of kan er op elk afzonderlijk HEOS-apparaat andere muziek worden afgespeeld.

Versterkingsselectiefunctie versterker hoofdtelefoon

Dit toestel heeft een functie voor de versterkingsregeling met drie niveaus die kunnen worden geschakeld in overeenstemming met de kenmerken van de aangesloten hoofdtelefoon.

Uitgerust met analoge audio-uitgangsaansluitingen (VARIABLE)

Naast de normale analoge audio-uitgangsaansluitingen (FIXED) is dit toestel uitgerust met analoge audio-uitgangaansluitingen (VARIABLE) waarmee u het volume van het audiosignaal van dit toestel kunt aanpassen. Deze kunnen worden aangesloten op de eindversterker om het volume te regelen.

OLED-display (Organic Light Emitting Diode) dat 3 lijnen kan weergeven

Uitgerust met functie Modus Auto stand-by die het stroomverbruik verlaagt

naar boven