Krachtige prestaties

4K 60Hz ingang/uitgang ondersteund

Wanneer 4K Ultra HD (High Definition) wordt gebruikt, wordt een ingangs-/uitgangssnelheid van 60 beelden per seconde (60p) bereikt voor videosignalen. Wanneer aangesloten op een tv die compatibel is met 4K Ultra HD en 60p videosignaalinvoer, kunt u genieten van een gevoel van realisme dat alleen beschikbaar is bij HD-beelden, zelfs wanneer u snel bewegende video bekijkt.
Dit toestel ondersteunt ook beeldverwerking voor 4K 60p, 4:4:4 en 24-bits video’s. Door de video te verwerken met de originele resolutie, laat dit toestel u genieten van een naadloze HD-beeldkwaliteit.

HDCP 2.2

Dit toestel is compatibel met de standaard HDCP2.2 voor de bescherming van het auteursrecht.

HDMI-aansluitingen voor het verbinden van diverse digitale AV-apparaten (6 ingangen, 1 uitgangen)

Dit toestel is uitgerust met 6 HDMI-ingangen en 1 HDMI-uitgangen die kunnen worden aangesloten op verschillende HDMI-compatibele apparaten, zoals Blu-ray Disc-spelers, spelconsoles en HD-videocamcorders.

Naast netwerkfuncties, zoals Internetradio enz., is het apparaat ook uitgerust met een AirPlay®-functie. koppeling

U kunt diverse soorten inhoud weergeven, en bijvoorbeeld internetradio beluisteren, audiobestanden afspelen die op uw computer zijn opgeslagen en foto’s die op uw computer zijn opgeslagen op uw TV weergeven.

Dit toestel is tevens geschikt voor Apple AirPlay voor het streamen van uw muziekbibliotheek van een iPhone®, iPad®, iPod touch® of iTunes®.

Afspelen van DSD- en FLAC-bestanden via USB en netwerken

Dit toestel ondersteunt de weergaven van audioformaten met een hoge resolutie, zoals DSD- (2,8 MHz) en FLAC 192 kHz-bestanden. Het biedt weergave met hoge kwaliteit van bestanden met een hoge resolutie.

Het is heel eenvoudig om een draadloze verbinding te maken met Bluetooth-apparaten koppeling

U kunt genieten van muziek door gewoon een draadloze verbinding te maken met uw smartphone, tablet, pc enz.

Compatibel met de “Marantz 2015 AVR Remote”∗ voor het uitvoeren van basisbewerkingen van het toestel met een iPad, iPhone of Android™-apparaten (Google, Amazon Kindle Fire)

“Marantz 2015 AVR Remote” is software waarmee u basisbedieningen met een iPad, iPhone, Android smartphone of Android tablet kunt uitvoeren, bijvoorbeeld het AAN/UIT schakelen van het toestel, regelen van het volume en veranderen van bron.

Download de geschikte “Marantz 2015 AVR Remote” voor uw iOS- of Android-apparaten. Dit toestel moet worden verbonden met hetzelfde LAN of Wi-Fi (draadloos LAN) netwerk waarmee de iPhone of iPod touch is verbonden.

Energiebesparingsdesign

Dit toestel is uitgerust met een ECO-modusfunctie waarmee u kunt genieten van muziek en films, terwijl het stroomverbruik wordt verminderd tijdens het gebruik. Het beschikt ook over een automatische stand-byfunctie die de voeding automatisch uitschakelt wanneer het toestel niet in gebruik is. Hierdoor wordt onnodig stroomverbruik voorkomen.

naar boven