Krachtige prestaties

Uitgerust met een USB-DAC-functie als ondersteuning van weergave van geluidsbronnen met een hoge resolutie

Dit toestel ondersteunt de weergave van audioformaten met een hoge resolutie, zoals DSD (2,8/5,6/11,2 MHz) en PCM-bestanden tot 384 kHz/32 bits. Het zorgt voor weergave van hoge kwaliteit van bestanden met een hoge resolutie die via een USB-B verbinding van een computer naar dit toestel worden gestuurd.

Kan worden gebruikt als een D/A-omvormer

De digitale invoer van audiosignalen vanaf een extern apparaat of computer in dit toestel, kan worden omgezet en uitgevoerd als analoge signalen met zijn ingebouwde D/A-converter.

Ondersteunt audiobronnen met hoge resolutie, opgeslagen op schijven

MP3, WMA, AAC, WAV, FLAC, ALAC, AIFF en DSD-bestanden die zijn opgenomen op DVD-R/-RW/+R/+RW of CD-R/-RW-schijven, kunnen worden afgespeeld op dit toestel.

Speelt USB-geheugenapparaten (MP3/WMA/AAC/WAV/FLAC/ALAC/AIFF/DSD) en iPod®/iPhone® af

U kunt audiobestanden die zijn opgeslagen op een USB-geheugenapparaat of iPod/iPhone afspelen door het betreffende apparaat aan te sluiten op de USB-poort.

De functie voor het uitschakelen van het circuit van de randapparatuur minimaliseert mogelijke storing van het audio-uitgangssignaal

Om de ruis van het circuit van randapparatuur die het analoge audiosignaal zou kunnen storen te minimaliseren, is dit toestel uitgerust met een uitschakelfunctie voor het circuit van randapparatuur waarmee het digitale uitvoercircuit, het display en de verlichtingslamp worden uitgeschakeld.

Functie voor het wisselen van filters

Het schakelen tussen 2 types filterkenmerken is mogelijk tijdens de weergave in de CD/DACmodi, zodat de luisteraar kan genieten van verschillende nuances van de muziek.

Analoog uitgangssignaal omgekeerde fase is mogelijk

De gebalanceerde uitgang van dit toestel naar Europees model, kan worden omgekeerd zodat een versterker met gebalanceerde ingang naar Amerikaans model kan worden bekomen.

naar boven