Geluid met hoge kwaliteit

Toroïdale transformator

Dit toestel beschikt over een toroïdale transformator die minder trillingen en magnetische lekkrachtstroom produceert in vergelijking met de conventionele stroomtransformators. De materialen en het productieproces van de ringvormige kern worden strikt gecontroleerd om trilling te verminderen, terwijl de korte ring die aan de perimeter van de transformator is bevestigd, de magnetische lekkrachtstroom te verminderen.

Blokcapacitator met hoge elektrische capaciteit

De 4700 μF condensator met hoge elektrische capaciteit werd zorgvuldig geselecteerd voor zijn akoestische kenmerken, en is geïntegreerd in het stroomcircuit.

Filmcondensators op audiofielniveau en elektrolytische condensators

Het toestel beschikt over dezelfde filmcondensators op audiofielniveau en elektrolytische condensators die specifiek worden gebruikt in topklassemodellen.

Filter met lage ruis en lage vervorming en snelle uitgangsversterker van het HDAM®SA2-type

Dubbellaags chassis

Machinaal bewerkte analoge audio-uitgangen met hoge kwaliteit

Hoofdtelefooncircuit van hoge kwaliteit

Het hoofdtelefooncircuit van hoge kwaliteit bevat een HDAM®SA2-versterker om ’s avonds laat of in soortgelijke situaties, geluidsreproductie met hoge kwaliteit te beluisteren via de hoofdtelefoon.

Geïsoleerd ontwerp

Om te voorkomen dat de geluidskwaliteit verslechtert door ruis van externe apparaten wanneer dit toestel met externe apparaten als bijvoorbeeld een computer is verbonden, is het aardingscirctuit voor het USB-invoer interface-apparaat geïsoleerd van het geluidscircuit.

Optisch “Station uit”-ontwerp

Als USB-DAC, de coaxiale of optische ingang is geselecteerd, produceert dit apparaat de hoogste geluidskwaliteit door het station uit te schakelen.

naar boven