Geluid met hoge kwaliteit

Stroomfeedback-versterker

Dit toestel gebruikt een hoge snelheid stroomfeedback-versterkercircuit voor de voorversterker zodat signalen van een Blu-ray discspeler en andere voor high-definition audioformaten geschikte apparaten met high-fidelity kunnen worden versterkt. De hoge snelheid stroomfeedback-versterke reproduceert tevens een natuurgetrouwe geluidsruimte.

Dolby Atmoskoppeling

Dit toestel is uitgerust met een decoder die het Dolby Atmos-audioformaat ondersteunt. De plaatsing of beweging van geluid wordt nauwkeurig weergegeven door het toevoegen van overhead-luidsprekers zodat u kunt genieten van een ongelooflijk natuurlijk en realistisch surroundgeluidsveld.

DTS:X

Dit toestel is uitgerust met de DTS:X-decodertechnologie. DTS:X brengt de thuisbioscoopervaring naar nieuwe hoogten met zijn verdiepte op objecten gebaseerde audiotechnologie die de begrenzing van kanalen opheft. Dankzij de flexibiliteit van objecten kan geluid groot of klein worden geschaald en met een grotere nauwkeurigheid dan ooit voorheen door de kamer worden verplaatst zodat een rijkere onderdompelende luisterervaring wordt bereikt.

Audyssey DSX®koppeling

Dit toestel is uitgerust met een Audyssey DSX®-processor. Als u voor hoog-luidsprekers op dit toestel aansluit en afspeelt via Audyssey DSX®-verwerking, kunt u een meer verticaal uitbreidend geluidsveld voor ondervinden. Door de twee voor-breedteluidsprekers aan te sluiten, kunt u genieten van een breder en meer uitgebreid geluidsveld voor.

Audyssey LFC™ (Low Frequency Containment)koppeling

Audyssey LFC™ lost het probleem op met geluiden met lage frequenties die mensen in aangrenzende kamers of appartementen storen. Audyssey LFC™ bewaakt de audio-inhoud op een dynamische manier en verwijdert de lage frequenties die door muren, vloeren en plafonds. Daarna wordt de psychoakoestische verwerking toegepast om de waarneming van lage tonen voor luisteraars in de kamer te herstellen. Het resultaat is een schitterende geluid dat de buren niet langer hindert.

Discrete subwoofers en Audyssey Sub EQ HT™ koppeling

Het toestel heeft een uitvoercapaciteit voor twee subwoofers en het niveau en de vertraging kan voor elke subwoofer afzonderlijk worden aangepast.
Audyssey Sub EQ HT™ zorgt voor een naadloze integratie door eerst elk niveau en vertragingsverschillen tussen de twee subwoofers te compenseren en vervolgens Audyssey MultEQ® XT32 toe te passen op beide subwoofers tegelijk voor een betere reactie en detail van de diepe bas.

Upgraden (Auro-3D)

Auro-3D

Dit toestel is uitgerust met een Auro-3D-decoder.
Met Auro-3D worden Voor hoog (FHL+FHR), Surround hoog (SHL+SHR) en Boven surround (TS/optioneel) toegevoegd aan een conventioneel 5.1-kanaals systeem om een natuurlijk en realistisch geluidsveld te bereiken dat driedimensionaal en volledig onderdompelend is.

Als u de luidsprekers voor Auro-3D na de upgrade plaatst, kunt u genieten van Auro-3D-weergave.

Square Black Auro-3D-weergave

Square Black Dolby Atmos-weergave

Auro-3D biedt geen ondersteuning voor de luidsprekers Boven voor, Boven midden, Boven achter en luidsprekers met Dolby Atmos-ondersteuning.
Als u deze luidsprekers gebruikt en optimaal voordeel wilt halen uit de Auro-3D-upgrade, moet u ze verplaatsen naar de locaties van de voorluidspreker hoog en surroundluidspreker hoog zoals hierboven weergegeven.
Het is echter mogelijk zowel een Auro-3D als een Dolby Atmos te ondersteunen door de voorluidspreker hoog en achterluidspreker* hoog toe te voegen aan een 5.1 configuratie.

Voor een optimale Auro-3D-ervaring zijn Surround hoog-luidsprekers sterk aanbevolen.

naar boven