ZONE2 aansluiten

U kunt de volgende drie methoden gebruiken om video en audio af te spelen in ZONE2.

Aansluiting 1: Aansluiten via de HDMI ZONE2-aansluiting

Wanneer een TV wordt aangesloten op de HDMI ZONE2 OUT-aansluiting, kunt u een video of audio afspelen vanaf het apparaat dat is aangesloten op de HDMI 1 – 7 IN-aansluiting in ZONE2 (HDMI ZONE2-functie).

Wanneer een TV is aangesloten op de HDMI ZONE2 OUT-aansluiting en MAIN ZONE en ZONE2 zijn ingesteld op dezelfde ingangsbron, kan audio van MAIN ZONE wordt gedownmixt naar 2-kanaals audio.

Aansluiting 2: Aansluiten via de luidsprekeruitgangen

Wanneer “Toewijsmodus” is ingesteld op “ZONE2” in het menu, wordt ZONE2-audio uitgevoerd vanaf de SURROUND BACK-luidsprekeraansluiting. koppeling

Het analoge audiosignaal en de 2-kanaals PCM-signaalingang van de HDMI-aansluiting of digitale aansluitingen (OPTICAL/COAXIAL) kunnen worden afgespeeld in ZONE2.

Als u andere HDMI-signalen dan 2-kanaals PCM wilt weergeven in ZONE 2, stelt u “HDMI-audio” in op “PCM”. koppeling De uitgang van een apparaat dat is aangesloten op de ingangsbron die is geselecteerd voor ZONE2, kan automatisch worden geconverteerd naar 2-kanaals PCM.
In dit geval wordt audio van MAIN ZONE ook geconverteerd naar 2-kanaals PCM als MAIN ZONE en ZONE2 zijn ingesteld op dezelfde ingangsbron. Afhankelijk van het weergaveapparaat, wordt het weergavesignaal mogelijk niet geconverteerd naar PCM, zelfs als deze instelling is geconfigureerd.

Aansluiting 3: Aansluiten met een externe versterker

De audiosignalen van de ZONE2 audio-uitgangen van dit toestel worden uitgevoerd naar de ZONE2-versterkers en weergegeven op deze versterkers.

naar boven