Högkvalitativt ljud

Med en separat kretsteknik ger effektförstärkaren identisk kvalitet i alla 7 kanaler (150 W x 7 kanaler)

Effektförstärkardelen är försedd med särskilda strömenheter (inte integrerade kretsar) för optimal naturtrohet och häpnadsväckande dynamiskt omfång.

Särskilda effektenheter för hög ström och effekt underlättar när förstärkaren driver högkvalitativa högtalare.

Förstärkare med motkoppling

Enheten har en höghastighetskrets med motkoppling för att signaler från Blu-ray-spelare och annan utrustning som stöder HD-ljud ska förstärkas med bästa ljudkvalitet. Förstärkare med motkoppling ger även en naturtrogen ljudåtergivning.

Dolby Atmoslänk

Den här enheten är utrustad med en avkodare som stödjer Dolby Atmos-ljudformatet. Ljudplacering och -rörelse återskapas verklighetstroget tack vare de övre högtalarna vilket ger en otroligt naturlig och realistisk ljudbild.

DTS:X

Den här enheten är utrustad med DTS:X-avkodarteknik. DTS:X tar hemmabioupplevelsen till nya höjder med dess omslutande objektbaserade ljudteknik som tar bort kanalernas gränser. Objektens flexibilitet möjliggör att ljud kan skalas stora eller små och flyttas runt rummet med större noggrannhet än någonsin tidigare vilket ger en rikare och omslutande ljudupplevelse.

Audyssey DSX®länk

Enheten har en Audyssey DSX®-processor. Genom att ansluta fronthöjdhögtalare till enheten och spela upp med Audyssey DSX®-behandling får du en vertikalt expansiv ljudbalans i centrum. Genom att ansluta två frontsidohögtalare får du en horisontell expansiv ljudbalans i centrum.

Audyssey LFC™ (Low Frequency Containment)länk

Audyssey LFC™ löser problemet med lågfrekventa ljud som stör personer i närliggande rum eller lägenheter. Audyssey LFC™ övervakar ljudinnehållet digitalt och filtrerar bort de låga frekvenserna som går igenom väggar, golv och tak. Den applicerar sedan psykoakustiska processer för att återge känslan av djup bas för lyssnarna i rummet. Resultatet är ett utmärkt ljud som inte längre stör grannarna.

Diskreta subwoofers och Audyssey Sub EQ HT™ länk

Enheten har kapacitet för två subwoofer-utgångar och kan justera nivån och fördröjningen för varje enskild subwoofer separat.
Audyssey Sub EQ HT™ skapar en ohörbar integrering mellan två subwoofers genom att först kompensera för nivå- och fördröjningsskillnader och sedan applicera Audyssey MultEQ® XT32 gemensamt på båda subwoofers för att få ett djupare basomfång och bredare ljudbild.

Tillbaka upp