Hög prestanda

4K 60Hz ingång/utgång stöds

Om 4K Ultra HD (High Definition) används kan hastigheten för videosignaler för ingång/utgång komma upp i 60 bilder per sekund (60p) . Om du är ansluten till 4K Ultra HD och har en TV som klarar av 60p-videosignal kan du uppleva den realism som enbart kan fås med högupplösta bilder, oavsett hur snabb filmen är.
Den här enheten stöder även bildbehandling för 4K 60p, 4:4:4 och 24-bit video. Genom att behandla videon i den ursprungliga upplösningen får du en bildkvalitet som är felfri och högupplöst.

HDCP 2.2

Apparaten är kompatibel med HDCP2.2-standarden för upphovsrättsskydd.

Digital videoprocessor som skalar upp analoga videosignaler (SD-upplösning) till HD (720p/1080p) och 4K länk

Den här enheten har en funktion för 4K-uppskalning av video som gör att analog- eller SD (Standardupplöst)-TV kan sändas via HDMI i 4K (3840 × 2160 pixlar)-upplösning. Funktionen låter enheten vara ansluten till en TV via en enda HDMI-kabel som tillåter högupplösta bilder oavsett videokälla.

Utrustad med HDMI ZONE2-utgång länk

I ZONE2-utgången för flera rum medföljer en HDMI-utgång som gör att du kan lyssna på en annan A/V-källa i det rummet samtidigt som ett annat program spelar i huvudrummet.

HDMI-anslutningar ger möjlighet till anslutning till olika digitala AV-enheter (8 ingångar, 2 utgångar)

På den här enheten finns 8 HDMI-ingångar för att koppla in en mängd olika digitala källor, varav 1 ingång sitter på framsidan för att underlätta anslutning av videokamera, spelkonsol eller annan HDMI-utrustning. Det finns en HDMI-utgång för MAIN ZONE, och en andra HDMI-utgång för ZONE2.

Enheten är utrustad med AirPlay®-funktion utöver nätverksfunktioner som Internet-radio osv. länk

Du har möjlighet att lyssna till ett brett innehållsspektrum, t.ex. Internet-radio, spela musikfiler från din dator eller visa foton, som du har sparat på datorn, på en TV.

Denna enhet stöder även Apple AirPlay som gör att du kan strömma ditt musikbibliotek från en iPhone®, iPad®, iPod touch® eller iTunes®.

Uppspelning av DSD- och FLAC-filer via USB eller nätverk

Den här enheten stöder uppspelning av högupplösta ljudformat som DSD (2,8 MHz) och FLAC 192 kHz-filer. Den stöder högkvalitativ uppspelning av högupplösta filer.

Trådlös anslutning till Bluetooth-enheter kan skapas enkelt länk

Du kan njuta av musik genom att helt enkelt trådlöst ansluta din mobiltelefon, surfplatta, PC, mm.

Kompatibel med “Marantz 2015 AVR Remote”∗ för att utföra grundläggande funktioner på enheten via en iPad, iPhone eller Android™-enheter (Google, Amazon Kindle Fire)

“Marantz 2015 AVR Remote” är en programvara som gör att du kan utföra grundläggande funktioner med en iPad, iPhone, Android smartphone eller Android-platta som t.ex. att slå på eller av enheten, ställa in volymen eller byta källa.

Ladda ner den “Marantz 2015 AVR Remote” som passar din iOS- eller Android-enhet. Denna enhet behöver vara ansluten till samma LAN eller Wi-Fi (trådlöst LAN) -nätverk som iPhone- eller iPod touch-enheten är ansluten till.

Ljud i flera rum länk

Du kan välja att spela upp de olika ingångarna till MAIN ZONE och ZONE2.
Dessutom kan All Zone Stereo-funktionen användas för att spela upp den musik som används i huvudzonen till MAIN ZONE samtidigt. Detta är bra om du vill ha bakgrundsmusik i hela huset.

Energisparande design

Den här enheten är utrustad med ECO Mode-funktion som låter dig lyssna på musik samtidigt som du sänker din strömförbrukning vid användning och även ett automatiskt Standby-läge som stänger av enheten om den inte används. Detta förhindrar onödigt hög strömförbrukning.

Tillbaka upp